Onze missie is om je goed en professioneel te leren schilderen en je te inspireren om je eigen creatieve stijl te ontdekken.


Corrie en Renate,

Kunstenaars, oprichters en eigenaars van; 

Vrolijk Schilderij, Online Schilderclub en Online Schilderlessen

Leer van ervaren en professionele kunstenaars

 

Online Schilderclub is opgericht door Corrie Leushuis en Renate Rolefes, professionele kunstenaars met meer dan 30 jaar ervaring. Corrie en Renate zijn ook de dames achter het populaire concept Vrolijk Schilderij (meer dan 64.000 Facebook-fans, een galerie in Hengelo en talloze verkochte schilderijen in binnen- en buitenland) en de Online Schilderlessen. Doordat Corrie en Renate de vraag naar lessen en workshops niet meer aan konden, zijn ze in januari 2017 gestart met de Online Schilderclub. Om ook tegemoet te komen aan de vraag naar losse lessen, is daar nu sinds augustus 2018 Online Schilderlessen bij gekomen.  

BIOGRAFIE CORRIE LEUSHUIS

Corrie Leushuis is een professionele kunstenares. Al vele jaren werkt zij in haar eigen atelier aan kunstwerken waarin zij zichzelf kan vinden. Tekenen en schilderen zijn haar passie en er gaat geen dag voorbij zonder dat zij een pen of kwast in haar hand heeft gehad. Al in haar vroege jaren op de kleuterschool werd zij zich bewust van haar talent. Haar tekeningen werden geprezen en zij merkte dat zij met haar talent mensen kon boeien. Haar latere stappen richting de AKI waren de meest logische. Door de jaren heen heeft Corrie zich gevormd tot een zeer veelzijdige kunstenares. Geboeid door de alledaagse dingen om haar heen, ontwerp en schildert zij op een vrolijke, warme realistische manier, waarbij zij probeert de toeschouwer mee te voeren in haar wereld.ren en andere onderwerpen voor Vrolijk Schilderij.

ENKELE VOORBEELDEN VAN CORRIE'S WERKEN


BIOGRAFIE RENATE ROLEFES

Renate Rolefes is een professionele kunstenares, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Zij werkt al vele jaren in haar eigen atelier, waarbij zij veelal realistische portretten en schilderijen in opdracht maakte.

Na de HAVO heeft ze in 1995 de Tweedegraads Lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid afgerond. Haar werken hadden veelal thema's rond het afscheid, maar natuurlijk ook vrolijke thema's. In de jaren erna heeft ze veelal in opdracht gewerkt en weinig tijd besteed aan "eigen" werk. Wel heeft ze in scholen, cafe's etc. in binnen- en buitenland vele muurschilderingen gemaakt.

In 2007 heeft Renate haar eigen bedrijf Doodgewone Zaak opgericht om grafkisten en urnen te gaan beschilderen, om zo van het afscheid toch iets persoonlijks te maken.

Op dit moment schildert ze samen met Corrie vrolijke schilderijen van dieren en andere onderwerpen voor Vrolijk Schilderij.

ENKELE VOORBEELDEN VAN RENATE'S WERKEN


  • ONLINE SCHILDERCLUB BV

    Kaya Josua 36, Abrahamsz

    Willemstad, Curacao

  • KvK : 69973792

  • BTW: NL858087042B01

LIKE ONS OP FACEBOOK

© Copyrights by Online Schilderclub 

Alle rechten voorbehouden.